Promosyon Kupa Bardaklar

Yazar kisiyeozel 30/06/2020 0 Yorumlar

promosyon Kupa bardak Nedir?

 

 
 
Promosyon nedir?
 
Kişi yada firmaların kendi isim veya firma isimlerini daha fazla kitleye ulaştırmak amacı ile isim yada firma logolarının basılı olduğu malzemeleri yaptırıp bu ürünleri hediye amaçlı dağıtmalarıdır. Dağıtılan bu ürünlere promosyon malzemeleri diyoruz.
Bilgi vermek gerekirse;
 
-Promosyon ürünlerine sahip olanların % 57'si marka adını hatırlıyor. Bu oran TV'de % 28, Radyo'da ise % 32'dir.
 
– Ürün alırken müşterilerin % 73'ü promosyon ürünlerinden etkileniyor.
 
Peki bu ihtiyaç nasıl doğuyor ve süreç nasıl işliyor. Bu ihtiyacın doğmasının bir çok nedeni var:
 
1- Firmalar yeni kurulduğunda kuruluş anonsu için isimlerini iştigal konularını ve iletişim bilgilerini ilan etmek için kendi sektörlerine ve amaca uygun promosyon malzemelerini yaptırıp bu promosyon malzemelerini dağıtırlar.
2-Firmalar yeni bir ürünleri çıktığında lansmanı nı  yapmak amacı ile bu ürün hakkında bilgi amaçlı promosyon malzemesi yaptırırlar.
3-Firmalar büyümeyi hedeflediklerinde yine kendi isimlerini tazelemek amacı ile promosyon malzemesi yaptırırlar.
4- Firmaların kurumsal kimlik lerinde bir değişiklik içine girdiklerinde yeni ünvanlarının yada logolarının belleklere yerleşmesi amacı ile promosyon malzemesi yaptırırlar.
5-Firmaların adreslerinde bir değişiklik olduğunda yine değişen bilgilerini müşterilerine yada 3.şahıslara bildirmek amacı ile promosyon malzemesi yaptırırlar.
6-Firmalar organizasyonlarında, bayi toplantıları, fuar, yılbaşı gibi özel günlerde müşterilerine yada 3. şahıslara hediye vermek amaçlı promosyon malzemeleri yaptırırlar.
7-Firmalar kendi personeli yada ziyaretçilerine hediye vermek amaçlı promosyon malzemesi yaptırırlar.
 
Kişi yada kurumların neden promosyon malzemeleri yaptırdıklarını anlattık. Peki ikinci aşama nedir?
Bence en önemli adımlardan bir tanesi.
Bu ürün yada ürünler ne olmalı? Neye göre ürün seçimi yapılmalı?
1-    Her şeyden önce promosyon malzemesi yaptırma nedenimizin ne olduğu göz önünde bulundurulmalı.
2-    İştiğal konunuz ve sektörünüze uygun promosyon malzemesi olmalı.
3-    Ne ihtiyacınızın üstünde nede ihtiyacınızın altında bir miktarda yapılmalı.
4-    Dağıtım yapılacak yere göre promosyon malzemesi yaptırılmalı.
5-    Promosyon malzemesini vereceğiniz kitlenin işine yarayacak bir ürün olmalı.
6-    Rakiplerinizin bu konudaki çalışmaları göz önünde bulundurularak olabildiğince farklı yeni bir promosyon malzemesi seçilmeli.
7-    Seçilecek promosyon malzemesi yada malzemelerin bütçenize uygun olması.
8-    Promosyon malzeme yada malzemelerinin kullanım amacına göre bir bütçe belirlenip ona uygun bir ürün belirlenmesi.
9-    Seçeceğiniz promosyon malzeme yada malzemelerinin amacınıza en uygun doğru ürün olması.
 
Peki Neden matbaagram.com ?
 
Dinamik yapısıyla müşterilerine hızlı teslimat sunar, zamandan kazandırır.
 
Geniş ürün yelpaze ve ürün kalitesiyle, müşterilerinin kaliteli ve doğru reklamı yapmasın sağlar.
 
Ekonomik Promosyon ürünleri ile müşterilerine tasarruf ettirir.
Promosyon Kupalar, günümüzde en çok tercih edilen ve kullanılan promosyon ürünleri arasındadır. Promosyon sektörü içerisindeki birçok ürüne kıyasla çok daha kalıcı ve sürekli göz önünde bulanan ürünlerdendir.
 
Promosyon Kupa Bardak diyince ilk akla gelen firmamız matbaagram.com
 
üretimden teslimata kadar tüm aşamalarda titizlik ile çalışmalarını yapar. Kupa bardak diyince 3 çeşit ürün sunuyoruz. Seramik kupa bardak, porselen kupa bardak ve cam bardaklar. 
 
Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru aşamada anlamaya çalışırken, en doğru ürün, renk ve şekil üzerinde yoğunlaşmaktayız. Gerçek üretici kimliğimizi yani deneyimimizi, müşterilerimizin talebiyle birleştirip en iyi sonucu almaktayız.
 
Uzmanlarımız sizlerle ön görüşme yapar ve fiyatlandırma çalışması iletir. Baskı ve logo aşaması oldukça önemli olup, tasarım onaylandıktan sonra seri üretime geçilir. 
 
Ürünlerimizin tamamını Ürünler sayfasından inceleyebilirsiniz. 
 
Promosyon Kupa Bardak kendi içerisinde 2’ye ayrılır.
 
Seramik Kupa 
Porselen Kupa
Seramik Mi Porselen Mi Nasıl Anlaşılır?
Seramik mi Porselen mi Nasıl Anlaşılır işte detaylı cevap ve karşılaştırma burada! Seramik kupa ve porselen kupa ham madde olarak farklıdır bu nedenle çok karıştırılır. Aslında temelde kum, kil ve su karışımı olsalar da ufakta olsa farklılıkları vardır.
 
Porselenler, seramikten daha yoğundur ve bu nedenle daha az gözeneklidir. Yani daha sert, dolayısıyla daha dayanıklı ve daha az su emer. Bu, onları yoğun kullanım görecek olan yüksek yaya alanlarına daha uygun hale getirir. Bu, seramiklerin ürünlerin o kadar iyi olmadığı anlamına gelmez! Daha az yoğun olduğu için, daha az kırılgandır ve çalışması daha kolaydır.
 
Seramik mi porselen mi nasıl anlaşılır sorusunun cevabı, porselen kupalar daha ince ve dayanıklıdır en önemli anlama yöntemi bu şekildedir. Şekli homojendir, porselen kupanın her yerinde şekli denk ve eşittir. Fakat seramik daha esnek, daha yumuşak ve şekil almaya müsaittir. Ayrıca yapısı gereği de renkli olabilmektedir, tesislerimizde kolayca boyanmaktadır. Renkli seramik kupa yaptırmak ve logonuz ile dekorlatmak için bize ulaşabilirsiniz.
Porselen ve Seramik Arasındaki Farklar Nelerdir?
Seramik kupa hammaddesi kırmızı ve kahverengi kilden yapılmıştır. Seramik kupa yapısı daha yumuşak ve daha az yoğundur. Porselene göre daha düşük sıcaklıkta pişirilir.
Porselen kupa hammaddesi beyaz kilden yapılmıştır. Porselen kupa daha yüksek bir sıcaklıkta pişirilir. Porselen kupa yapı olarak daha serttir.
Porselen ve seramik arasında farklar nedir sorusunun en önemli cevabı ise porselen daha sert yapıya sahiptir ve daha az su emer. Seramik ise çok daha fazla çeşidi olup daha kolay bir kullanıma sahiptir. 
Seramik porselene göre daha ucuzdur, porselen daha maliyetlidir. Seramiğin şekle girmesi daha kolaydır, porselen şekle girmesi daha zordur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kupa bardak seti
 
 
 
 
 Bardak altlığı toptan
Firmalara özel bardak altlıkları bardak siparişinizle birlikde set olarak verebileceğiniz promozyon ürünlerin başında gelmektedir
Bardak altlıklarının renklerini şekilleri siz belirleyin üzerine baskıyı biz yapalım
renkli bardak altlıklarını sitemiz üzerinde sipariş verebilir ve tecrübeli müşteri  temsilcilerimizle aklınızda trend olan bardak altlıklarını birlikde tasarlayalım
 
 
Kupa bardaklar bulaşık makinesinde bozulurmu 
Bindbir özenle hazırlanan kişiye özel ve firma baskılı logolu bardakların uzun süre kullanılması canlı renklerinden bir şey kaybetmeden  kullanılması arzu edilir 
üretmiş olduğumuz bardaklar uzun ömürlü olabilmesi için elle yıkanması tavsiye edilir 
Bulaşık makınesinde yıkanma renk solmama garantisi 2000 yıkamaya kadar garanti verilmektedir ama daha uzun ömürlğ olması için ılık suda elle kıyakanan kupa bardakları çok uzun süreler kullana bilirsiniz
 
 
kupa bardak modelleri
1- iç renkli kupa bardak 
2- fügürlü kupa bardak
3- beyaz kupa bardak
4- sihirli kupa bardak
kendin tasarla kupa bardak
Çay, kahve bağımlısı arkadaşlarımızı çay, kahve keyiflerinde gülümsetmek isteyenler, bu kupalar tam size göre…
 
 
 
Kullanışlı ve en güzel hediyelerden biri olan kupa bardaklar. Farklı tasarımları sayesinde özel hediyeler arasında yer almaya devam ediyor. İlginç kupa bardaklar güzel görüntüsünün yanı sıra hediye edilecek kişinin kişiliğine uygunluğu da gözden geçirilmeli.
 
Matbaagram.com'da bulabileceğiniz en enteresan kupa bardakları ile sevdiklerinize güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. İşte standart hediyelerden sıkılanlar. Hediyesiyle farklılık yaratmak isteyenler. Hediyesiyle önce şaşırtıp sonra kocaman gülümsetmek isteyenler için birbirinden ilginç kupa bardak önerilerimiz.
 
 
 
Kulpları özel Kupa bardak Modelleri
Görünümü ile oldukça ilginç kupa bardaklar arasında yer aldığı kesin! Ofis içerisinde masası hep dağınık ve pis olan iş arkadaşınız için. Evde odasını asla toplamayan ev arkadasınız, kardeşiniz için oldukça anlamlı mesaj ve espri içeren bir hediye. Ayrıca bu kupa bardağı kalemlik olarak da kullanmak mümkün.
 
 
 
Gıçık arkadaşa kupa bardalar
Sinirlendiği anda gözü hiçbir şey görmeyen kişiler için özel tasarlanmış üç boyutlu kupa bardak. Sinirden büzüştürülmüş bir görünümü olan bir bardak. Bu bardağı sinirli ebeveynlerinize, öğretmenlerinize hatta belki de patronlarınıza bile hediye edebilirsiniz.
 
 
 
Güçlü insanlara özel Kupalar
Yaz ayları yaklaşırken bir anda spora başlayan. Gece gündüz spor salonundan çıkmayan arkadaşlarınız için esprili bir hediye vermeye ne dersiniz? Evet yanıtlarınızı duyar gibiyim.
 
 
 
Fotoğraf Makinesi Objektif Kupası
Amatör ya da profesyonel fotoğrafçılar için mükemmel bir kupa bardak. Adından anlaşılacağı üzere bu kupa fotoğraf makinesi objektifi görünümüyle tasarlanmış bir bardak. Bu üç boyutlu kupa bardak ile fotoğraf ve fotoğraf makinesi aşığı arkadaşlarını sevindirebilirsiniz. Kupa bardak modellerinden objektif kupa bardaklar kullanılmaya kıyılamayacak kadar güzel ve ilginç bir görüntüye sahip.
 
 
 
Kafatası Kupa
Kafatası şeklinde tasarlanmış bu üç boyutlu kupa bardak ilk bakışta biraz ürkütücü görünebilir. Fakat bu tür tasarımları sevenler için oldukça güzel ve eğlenceli bir hediye olacak.
 
 
 
Tabanca Kupası
Bir kupa ne kadar ateş edebilirse o kadar ateş ediyor bu kupa bardak. Tabancaya elbette ki karşıyız özellikle de çocuklara hitap eden hiçbir üründe kullanılmaması taraftarıyız. Fakat yetişkinler için çok esprili bir hediye olduğu da göz ardı edilemez, değil mi?
 
 
 
Muşta Tasarımlı Kupa
Elbette ki şiddete de karşıyız. Kavgaların en korkulan objesi muştanın bir kupa bardağı kulpu olduğunda o kadarda şiddet içerikli olmuyor. Sertliği sadece kahvede tercih etmesini istediğiniz bir sevdiğinize hediye edebileceğiniz en manidar hediye.
 
 
 
Nişan veya Evlilik teklifi için uygun kupalar
tek taş diye ölüp biten bir arkadaşınıza. Sevgilinize espri amaçlı alabileceğiniz güzel ve en uygun tek taşın bu bardak olduğuna eminiz. Bu bardağın kulpu tek taş bir yüzük şeklinde tasarlanmış. Hatta tek taşımı kendim aldım demek istiyorsanız kendinize de alabileceğiniz en uygun fiyatlı tek taş kupa bardak…
 
 
 
Tebeşirle Yazı Yazılabilen Kupa
Klasik kağıda, telefona not alma dönemi bitti. Artık notlarımızı bardaklarımıza alıyoruz. Ofiste yapışkanlı kağıtlara aldığımız notlar, hatırlatmalar artık bütün gün kullandığımız bardaklarımızda. Unutkanlığı ile arkadaş ortamınız da nam salmış bir kişi elbette vardır. İşte o arkadaşlarınız için alabileceğiniz en kullanışlı hediye bu kupa olacak.
 
 
 
Müzik severlere Kupa Bardak
Keman çalabilen, müzikle uğraşan arkadaşlarınıza, müzik öğretmenlerinize hediye edebileceğiniz muhteşem üç boyutlu kupa bardak. Üzerinde notalar olan, kulpu kemanda oluşan kupa bardak müzik seven arkadaşlarınız mutlu etmek için birebir.
 
 
 
7 .Sanat  Kupa Bardak
3 2 1 kayıt! Üzerinde sinema plaketi olan bu kupa baskılı bir bardak değil. Üzerinde üç boyutlu hareket eden, dönebilen bir plaket maketi. Film tutkunu sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çok şık ve oldukça dikkat çekici kupa bardak.
 
Sevimli kedi tasarımlı kupa bardak kedi ve hayvanları seven tüm arkadaşlarınız için mükemmel bir seçim olacaktır. Kahvenizden her yudum alışınızda içinizi ısıtacak ayrıca bizce özel baskılarıyla hediye arama derdinize de son verecek.
 
Sizler için derlediğimiz en ilginç kupa bardaklar arasından istediğinizi seçebilir, hediye olarak tercih edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 

Taraftar kupa bardak

Taraftarı olduğunuz spor kulübü arması veya renklerinde kişiye özel olarak hazırlanan taraftar kupa bardaklarını matbaagram.com üzerinden sipariş vererek tamda size özgü kupa bardakları gönül rahatlığı ile elde edebilirsiniz
Spor günümüzde insamların hayatlarında çok önemli bır yer oluşturmaktadır ,fanatik arkadaşara veya takım sevgisi sevgilinin sevgisinden birazdaha fazla olan ironi içeren taraftar kupa bardaklarını sevgilinize birazda gıcıklık olsun diye yaptıra bilir size daha fazla vakit ayırmasını sağlayabilirsiniz
Fenerbahçe Logolu Kupa Bardak
Beşiktaş Armalı Kupa Bardak
Galatasaray Sarı Kırmızı  fanatiklere kupalar
Trabzon spor  taraftarlarına özel hamsili kupa bardak modelleri
 
 
 
 
 
 
 
 

Logolu Kupa Bardak

Kurumsal firmaların hem kendi personellerinin hemde müsterilerine hediye olarak tasarladığı 
logolu ,isimli,ve tasarımlı kupa bardakları en ucuz toptan olarak matbaagram.com üzerinden sipariş verebilirsiniz
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Comment